Saturday, February 4, 2017

Telegram Channel Malaysia Yang Best

Telegram antara salah satu messenging yang popular dengan jaminan speed dan security. So tak perlu lah diperkenalkan lagi Telegram tu apa..

Siapa yang tak ada telegram tu better pg install telegram sekarang kat Hp tu kat Pc pun ada software telegramnya yang tersendiri. 

Telegram untuk dekstop..


Apa yang bestnya telegram ni ialah sebab dia based cloud so kalau banyak group dan channel korang join still tak hang just clear cache, sbb apa2x media tak simpan kat nset. Kalau nak simpan juga gambar kat nset jugak boleh setting.. 

And korang boleh simpan fail korang sendiri kat chat sendiri. Bestt!!!. means korang ada gambar ke, file kerja boleh simpan kat chat sendiri dengan maksimum fail 1.5gb. Unlimited simpanan fail takdelah macam gdrive, dropbox ke yg limited 32 gb je. 

So, ini adalah telegram Channel yang best kat Malaysia...

Telegram Channel Malaysia Yang Best

Artikel Terkait

Blogged.my